Hei sokerointiammattilainen,

 

Kosmetologipäivät ovat jo ovella. Tule sinäkin Helsingin Kaapelitehtaalle torstaina ja perjantaina 14-15.11. Tervetuloa osastollemme tekemään edullisia messuostoksia, saamaan lisätietoa tuotteistamme, koulutuksistamme sekä uudesta tarjouskampanjaohjelmastamme. Osastollamme tehdään myös sokerointeja, tule sokeroitavaksi. Samalla saat vinkkejä, kuinka päivittää sokerointikäden asentoa ergonomisemmaksi. Uusi tutkittu levitystekniikka vähentää kuormitusta ranteessa, antaa mahdollisuuden leveämpään ja kevyempään levitykseen sekä auttaa pehmeän sokerin hallinnassa.

Messutarjouksemme kaikesta -10%. Lämmittimistä, lampuista, sisäänkasvaneiden karvojen hoitotuotteista, hanskoista, ennen - jälkeen hoitotuotteista ja sokereista.

Tarjous koskee myös six-pack -sokeripakettia! Six pack -tarjouksessa sokeripurkin verottomaksi hinnaksi jää vain 20,25 euroa. Käytä alennus eduksesi.

Parhaimman maksuajan saat ostoksillesi verkkotukun kautta tilatessasi. Siellä maksutapojen joukossa on myös Mash -laskutus.

Kun valitset maksutavaksesi Mash -laskun, saat 45 päivää täysin kulutonta ja korotonta maksuaikaa! Laskun saatuasi voit maksaa sen kerralla ilman lisäkuluja tai muuttaa sen halutessasi erämaksuksi. Mash -maksutapa on käytössä vain verkkotukussa.

Alennukset ovat voimassa messuosastollamme sekä messujen jälkeisen viikon 24.11.asti.

 

Verkkotukussamme www.katinkosmetik.fi alennuksen saa aktivoitua alennuskoodilla messut. Alennuskoodi toimii 24.11. puoleenyöhön saakka. Tarjousta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Jos et ole vielä luonut tunnuksia verkkotukkuumme, voit luoda tunnukset suoraan tästä.

Luo tunnus verkkokauppaan

Tunnukset kannattaa luoda jo siksikin, että voit tulevaisuudessa seurata kuukausittain vaihtuvia tarjouskampanjoitamme. Tilata voit puhelimitse, sähköpostilla tai verkkotukusta.

Verkkotukun kautta tilatessasi voit valita myös noudon Bulevardilta. Näin voit saada Mash -laskulla maksaessasi 45 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa myös kuukausittain vaihtuvista tarjouksistamme, vaikka hakisit ne noutotukusta!

Näin messujen alla voit verkkotukussa valita toimitustavaksi myös noudon messuilta, näin voit saada messuostoksiisi vielä pitkän maksuajan käyttämällä Mash -laskutusta.

Messupäivien aikana emme vastaanota puhelintilauksia. Tilauksia voi messupäivinä jättää sähköpostilla tai verkkotukustamme, jolloin ne lähtevät maanantaina 18.11.

 

Messuilla, noutotukussa ja verkkotukussamme on myös laadukkaat jaderullat ja ruusukvartsiset gua sha kammat vaikka pukinkonttiin. Jaderulla on kaksipäinen, äänetön ja se on pakattu mustaan samettiseen suojapussiin. Sen verollinen messutarjoushinta on 16,20 euroa

Kaipaatko myyntituotekoulutusta? Ota yhteyttä Ainoon tai tule messuille sopimaan asiasta. Ainon kanssa voitte sopia parin tunnin tuotekoulutuksesta. Opit tarjoamaan ihania monipuolisia tuotteitamme asiakkaan kotihoitoon. Ainon kanssa voit sopia myös Alexandrian täyteläistävän Sweet´n Plump -kasvohoidon koulutuksesta.

 

Postin lakko, joka alkoi 11.11 aiheuttaa muutamien päivien viivästyksiä pakettien toimitusaikoihin. Toimitamme lakon aikana paketteja myös Matkahuollon kautta.

Nähdään messuilla!

Sokerointiterveisin Kati ja Aino

KATIN KOSMETIK OY
Bulevardi 5 A 3.krs, 00120 Helsinki
puh. 040-5151 251 
katinkosmetik@katinkosmetik.fi