Alexandria-Pro-Logo.png

Alexandria Professional nitriilihanskat

 

Uutuutena laadukkaat ja edulliset Alexandria Professional nitriilihanskat sokerointiin. Nitriilihanskat ovat miellyttävät ja ohuet antaen loistavan tuntuman sokerointiin. Nämä hanskat ovat hiukan ohuemmat kuin allaolevat Omega Pro-tech hanskat. Alexandria Professional nitriilihanskat sopivat edullisuutensa vuoksi erinomaisesti myös muihin hoitoihin käytettäväksi, esim. jalkahoitoihin. Hanska ei sisällä lateksia.

Näillä hanskoilla on ilo sokeroida!

Koot: X-Small sokerointeihin,

Small muihin hoitoihin.

 

Myyntipakkauksen koko 100 kpl.

aphanskat.jpg

Omega Pro-tech

 

Markkinoilla olevista nitriilihanskoista paras ja vahvin sokerointihanska. Tämä napakka lilan värinen hanska pysyy hyvin kädessä koko sokeroinnin ajan. Vahva hanska kestää ehjänä pitkätkin sokeroinnit paljon paremmin kuin ohuemmat laadut. Lisäksi vahva hanska on hyvä eriste lämminkätisille, sokeri ei sula sormiin sokeroidessa. Hanska ei sisällä lateksia.

 

Näillä hanskoilla on ilo sokeroida!

 

Nämä vahvat hanskat ovat myös kynsiteknikoiden suosikkihanskat.

Koot: X-Small, Small ja Medium. Myyntipakkauksen koko 100 kpl.

Profile 3000

 

Ohuempi ja joustavampi laatu kuin Omega Pro-tech nitriilihanska. Tämä malli sopii hyvin myös pitkäsormisille sokeroijille. Täydellinen hanska lyhytkestoisiin sokerointeihin. Tätä valkoista nitriilihanskaa valmistetaan myös pientä XX-Small - kokoa. Ei sisällä lateksia.

 

Koot: XX-Small. Myyntipakkauksen koko 100 kpl.