top of page

Hyvästit sisäänkasvaneille karvoille - toimii myös finneille !

pfb vanish ULTRA ainutlaatuisen tehokas kolmivaikutteinen roll-on seerumi - ehkäisee sisäänkasvaneita karvoja, poistaa sheivausnäppylöitä ja karvanpoistosta aiheutuvia pigmenttiläiskiä.

Toiset saavat sisäänkasvaneita karvoja, sheivaushaavoja, näppyjä, punoitusta tai turvotusta karvanpoiston jälkeen. Karvat tunkeutuvat karvatuppeen ja kasvavat ihon sisään, jolloin iho reagoi ja alueelle saattaa syntyä aristavia näppyjä. Oireen lääketieteellinen termi on Pseudo Folliculitis Barbae - PFB.

 

pfb vanish ULTRA sisältää antioksidanttisia vaikutuksia, ihoa kirkastavia ja suojaavia ominaisuuksia ihon ikääntymistä vastaan.

 

pfb vanish ULTRA on uutuus joka lisäksi vaalentaa sisääkasvaneista karvoista johtuvia pigmenttiläiskiä. Vaalentava vaikutus perustuu mm. siitakesieni-, lumpeenkukka- ja planktonuutteeseen sekä Cromabrightiin,  

 

pfb vanish ULTRA kuorii hellävaraisesti ihosolukkoa ja ‘nostaa’ sisäänkasvaneet karvat ihon pinnalle, jolloin ihon ärsytys, mm. turvotus ja punoitus, häviävät. Lisäksi pfb vanish ULTRA tasapainottaa tehokkaasti ihon pH:ta. Tarkoitettu sekä kasvoille että vartalolle miehille ja naisille päivittäiseen käyttöön.

Täydellinen tuote myös pigmenttitummentumille, jota voi käyttää:

  • Reisien sisäosiin ja bikinialueille

  • Kainaloihin

  • Leukaan

  • Niskaan

  • Kaikille ihotyypeille

  • Ihoa vaalentava vaikutus 6-8 viikossa


Estää karvan sisään kasvun, sekä karvanpoistosta aiheutuneiden haavojen, näppyjen, punoituksen ja turvotuksen syntymisen – tuloksia 48 tunnissa.

Varoitus: Vältä tuotteen joutumista silmiin ja limakalvoille. Vain ulkoiseen käyttöön. Älä käytä mikäli olet
allerginen asetyylisalisyylihapolle.Pidettävä pois lasten ulottuvilta.

Tuotetta ei suositella käytettäväksi raskauden ja imetyksen aikana. Jos haluat käyttää tuotetta raskauden aikana, keskustele asiasta lääkärisi kanssa.

pfb vanish ULTRA -tuotetta ei ole testattu eläimillä.

 

pfb vanish ULTRA on saatavana 60ml
roll-on –pullossa, 
ovh 28,50 €.

Tehokkaat pfb - kotihoitotuotteet sokeroinnin ja karvanpoiston jälkihoitoon saatavissa lähimmältä Alexandria Professional - sokeroijaltasi!​

pfb ultra.png
bottom of page