Hei Sokerointiammattilainen,

 

Varaa paikkasi ja tule mukaan Vapauta Ihosi -seminaariin, jonka järjestämme Helsingissä sunnuntaina 28.4-2019. Paikkoja on rajoitetusti. Toimi heti!

Ammattimaisen sokeroinnin pioneeri Sokerikuningatar Lina Kennedy luennoi ja jakaa kokemuksensa hoitaa vaikeitakin iho-ongelmia sokeroinnin avulla käyttäen hyväksi Alexandria Professional Full Circle hoito-ohjelmaa.

On ilo saada jakaa kanssanne Linan lähes 30- vuotinen kokemus Alexandria Professional sokeroinnin ja sokerointituotteiden parissa ja lähes kahdenkymmenen vuoden kokemus Full circle hoitotuotteiden; Mud Puddle mudan, Kuolleenmeren suolan ja Phenomen-all voiteen vaikutuksista ihonhoidossa ja ihon kunnon parantamisessa.

Seminaarissa opit kuinka auttaa asiakkaita sisäänkasvaneiden karvojen ongelmissa, kuinka sokeroida ja hoitaa vaikeita ihoja, kuinka Alexandria Professional voi auttaa psoriasis ja ihottuma tapauksissa. Opit Mud Puddle -mudan ja suolan parantavan voiman yhdistettynä sokerointiin ja erikseen.

 

Opit Mud Puddle- mutanaamion monipuolisuuden ihonhoidossa ja mudan parantavan voiman myös nivelkivuissa. Tutustut aivan mielettömän ihanaan Phenomen all -voiteeseen, joka on monipuolinen parantava tuote lähes kaikkiin iho-ongelmiin.

Seminaari on tarkoitettu Alexandria Professional hoitola-asiakkaillemme ja on heille maksuton. Opiskelija-asiakkaamme voivat osallistua seminaariin hintaan 60 euroa. Seminaarissa tarjoillaan lounas ja osallistujille annetaan tuotepakkauksia. Laita seminaaripäivä 28.4 kalenteriisi ja ilmoittaudu mukaan. Ilmoittautua voit sähköpostitse samantien oheisesta linkistä katinkosmetik@katinkosmetik.fi - tai soittamalla Sarille 050-5151 251. Seminaari järjestetään Helsingin keskustassa, tarkka paikka ilmoitetaan osallistujamäärän tarkentuessa hyvissä ajoin ennen seminaaria osallistujille sähköpostitse. Seminaari alkaa kello 10:00 ja päättyy viimeistään kello 17:00 ja seminaari on tulkattu suomeksi.

Oletko käynyt lähiaikoina kotisivuillamme? Olemme uudistaneet niiden värityksen Alexandrian vaalensiniseksi, lisänneet galleriaan ladattavaksi kulloinkin voimassa oleviin kampanjatuotteisiin liittyviä mainoksia. Näitä mainoksia pakkaamme myös tilauksiin mukaan. Voitte käyttää niitä informoivina pikkujulisteina helpottamaan tuotemyyntiänne. 

Kotisivumme löytyvät luonnollisesti osoitteesta www.katinkosmetik.com 

Kotisivuillamme voit myös tutustua Alexandrian uuteen Dare to be Bare-esitelehtiseen, joka keskittyy ihon pehmentämiseen ja korjaamiseen. Lehtisiä tulee ilmestymään muutamia tämän vuoden aikana keskittyen eri teemoihin. Tasokkaat, sokerointiin ja Alexandrian tuotteisiin keskittyvät informoivat lehtiset ovat tulevaisuudessa asiakkaiden luettavissa hoitoloissa ja hoitolan kotisivuilla. Niissä on vaihtuvat teemat ja tuotteet Full Circle hoitojaksojen mukaisesti - A) vartalosokerointi, B) ihon pehmennys ja korjaus, C) ihon kuorinta ja D) detox hoito ja epäpuhtauksien poisto. Ensimmäinen lehtinen on työn alla. Kun saamme sen valmiiksi, toimitamme niitä tilauksien yhteydessä ja lisäämme ne aina myös ladattavaksi kotisivuillemme. Nyt voitte jo tutustua ennakkoon tähän ensimmäiseen huhtikuussa ilmestyvään markkinointilehtiseen englanninkielisenä versiona oheisesta linkistä.

Full Circle esitteet löytyvät osoitteesta: www.katinkosmetik.com/full-circle-esitteet

Bonuksena seminaarissa on mahdollisuus ostaa kirja Lina Kennedystä "The Sugar Queen". Kirja kertoo Lina Kennedyn vaikuttavan tarinan yksinhuoltajaäidistä suuren yrityksen johtajaksi ja omistajaksi. Kirja on erittäin inspiroiva, mielenkiintoinen ja mukaansatempaava tarina yhdestä aikamme kauneudenhoitoalan kansainvälisestä pioneerista. 

 

Seminaarin jälkeen on varattu aikaa Linan henkilökohtaisille omistuskirjoituksille.

 

Kirjan julkaisupäivä on kansainvälinen naistenpäivä maaliskuun 8. Kirjan hinta on 19 Euroa.

Ihanaa kevättä ja seminaarin odotusta!

Sokerointiterveisin Kati