Hyvä Asiakkaamme,

 

1.4. alkaen palvelemme klo 9-16. Tämän jälkeen tilauksen voi jättää sähköpostiin, puhelimen ääniviestipalveluun tai kotisivujemme kautta. Ennen kesää tarkoituksemme on saada myös Alexandria Professional - verkkokauppa käyntiin kotisivuillamme. Tästä tiedotamme ajankohdan varmistuttua.

Noutotukunkin uusi aukioloaika on klo 9-16! Entiseen tapaan muutamina iltoina viikossa Bulevardin noutotukusta voi hakea ennalta tilattuja tuotteita myöhemminkin. Tervetuloa ostoksille!

Vapauta Ihosi -seminaari neljän viikon päästä sunnuntaina 28.4. Scandic Park -hotellissa Mannerheimintiellä kello 10:00 - 17:30.

 

Noin 20 osallistujaa mahtuu vielä mukaan Lina Kennedyn Helsingissä pidettävään seminaariin. Ilmoittaudu pian!

Lina on kuuden viikon euroopan kiertuella tapaamassa asiakkaitaan ja jakamassa tietoa, jonka hän on lähes 30-vuotisen uransa aikana hankkinut. Seminaari on vain Alexandria Professional hoitola-asiakkaille.  Seminaari on maksuton. Tarjoamme lounaan ja kahvitukset päivän aikana sekä osallistujille tuotepakkauksia.

Tule inspiroitumaan, oppimaan uutta ja tapaamaan kollegoja mukavan päivän merkeissä.

 

Laita seminaaripäivä 28.4 kalenteriisi ja ilmoittaudu mukaan. Ilmoittautua voit sähköpostitse samantien oheisesta linkistä katinkosmetik@katinkosmetik.fi - tai soittamalla Ainolle 050-5151 251. 

Seminaarin teemoja:

- Sisäänkasvaneiden karvojen ennalta ehkäisy ja hoito Alexandria Professional tuotteilla.

- Vinkit Alexanrdian Full-Circle kotimhoitotuotteiden myyntiin.

- Kuinka Alexandria voi auttaa vaikeissakin psoriasis- ja ihottumaisten ihojen hoidossa.

- Mud Puddle mutanaamion ja suolan monet käyttömahdollisuudet.

- Esittelemme Alexandrian uuden ylellisen  Sweet`n  plump kasvohoidon, jonka koulutukset aloitamme Bulevardilla kesäkuussa.

- Opit Mudan parantavan vaikutuksen myös nivelkivuissa.

Bonuksena seminaarissa on mahdollisuus ostaa kirja Lina Kennedystä "The Sugar Queen". Kirja kertoo Lina Kennedyn vaikuttavan tarinan yksinhuoltajaäidistä suuren yrityksen johtajaksi ja omistajaksi. Kirja on erittäin inspiroiva, mielenkiintoinen ja mukaansatempaava tarina yhdestä aikamme kauneudenhoitoalan kansainvälisestä pioneerista. 

 

Seminaarin jälkeen on varattu aikaa Linan henkilökohtaisille omistuskirjoituksille. Kirjan hinta on 19 Euroa.

Sokerointiterveisin Kati ja Aino

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2021 Katin Kosmetik Oy - Alexandria Professional® Vartalosokerointi Suomi
Sokerointikoulutukset - Noutotukku