Daylight päivänvalolamput

Daylight päivänvalolamput ovat erittäin korkealaatuisia ja tasaista valoa antavia valaisimia tarkkaan työskentelyyn suoraan varastostamme.

Nämä laadukkaat päivänvalolamput sopivat täydellisesti sokerointiin paljastaen pienimmätkin karvat.

Lumi Task LED Lamp

Todellinen ammattitason LED valo tarkkaan ja huolelliseen työskentelyyn. Erittäin kevyesti liikuteltava ja taiteltava runko jossa rungon jouset on koteloitu. Pitkä ulottuvuus 108 cm. Ei ulkonevia osia joten lamppu on todella helppo pitää puhtaana. 

LED päivänvalolampun 51 cm:n leveys mahdollistaa laajan varjottoman hyvin valaistun työskentelyalueen. 6000° Kelvinin päivänvalolamppu toistaa värit luonnollisena ja selkeästi erittäin hyvällä kontrastilla.

Valon kirkkaus: 3800 Lux - 30 cm.

Kaksi helposti säädettävää valotehoa !

 

Lumi Task Lamp verollinen hinta 188 €. Mukana pöytäkiinnitys.

 

Tukeva lampunjalka pyörillä lisävarusteena hintaan 170 €.

Triple Light Lamp

Ammattitason valo tarkkaan ja huolelliseen työskentelyyn. Kevyesti liikuteltava ja taiteltava runko jossa rungon jouset on koteloitu. Helppo pitää puhtaana. 

Päivänvalolampun 61 cm:n leveys mahdollistaa laajan varjottoman hyvin valaistun työskentelyalueen. 6500° Kelvinin päivänvalolamppu toistaa värit luonnollisena ja selkeästi erittäin hyvällä kontrastilla.

Valon kirkkaus: 8860 Lux - 15 cm ja 3760 Lux - 30 cm.

 

Triple Light mallin verollinen hinta vain 120€. Mukana pöytäkiinnitys.

 

Tukeva lampunjalka pyörillä lisävarusteena hintaan 170 €.

.

Slimline LED päivänvaloluuppilamppu

Moderni LED päivänvaloluuppilamppu tarkkaan työskentelyyn. Siro ja kevyt käsitellä jossa varren jouset on koteloitu. Lampun mukana tulee kaksi suurennuslasia. Lasin voi vaihtaa jos tarvitsee enemmän suurennusta (suurennukset 1,75x – 3 Diopter ja 2,25x – 5 Diopter). Suurennuslasin vaihto on helppoa. Tosin peruslasi joka lampussa on valmiiksi asennettu on käytännössä riittävä. Lampun lasin halkaisija on13 cm, kirkkaus 5500 Lux (15 cm).

Slimeline LED mallin verollinen hinta 178 €. Mukana pöytäkiinnitys.

 

Tukeva lampunjalka pyörillä lisävarusteena hintaan 170 €.

Lampunjalka

Tukeva viisihaarainen lampunjalka pyörillä. Jalka on niin tukeva että vaikka luuppilamppu on ääriasennossa lamppu pysyy tukevasti pystyssä. Meillä on ollut näitä lampunjalkoja myynnissä nyt 14 vuoden ajan ja ovat osoittautuneet erittäin kestäviksi ja tukeviksi jatkuvassa päivittäisessä käytössä.

Paino 8kg. Korkeus 72 cm. Leveys 70 cm.

Lampunjalan verollinen hinta 170 €.

© 2020 Katin Kosmetik Oy - Alexandria Professional® Vartalosokerointi Suomi
Sokerointikoulutukset - Noutotukku