Hei sokerointiammattilainen,

Ylelliset ruusukvartsirullat ja gua sha hierontakivet ovat nyt varastossamme ja noutotukussamme. Tuotteet ovat myös ihania lahjaideoita.

Ruusukvartsirulla on kaksipäinen ja rullat rullaavat äänettömästi ja kevyesti. Kivet ovat kauniin kiiltäviksi hiotut ja kiillotetut. Rullan metalliosat ovat ruusukullan sävyiset. Ruusukvartsirullan hintaan sisältyy musta samettinen suojapussukka. Rullan verollinen tukkuhinta 11,50 €.

10 kappaleen tilauksiin annamme veloituksetta keinonahkaisen esittelylaatikon, johon rullat saa näyttävämmin esille. Esittelylaatikoita on mustana, valkoisena ja kuparinruskean värisinä. Laatikko on aina sisäpinnoiltaan musta. Toimitamme esittelylaatikoita yhden per hoitola. Laatikko tuotteineen 115 €.

Ruusukvartsiset gua sha hierontakivet ovat sydämenmuotoisia, kiiltäviksi hiottuja ja kiven reunat pyöreän pehmeiksi viimeisteltyjä. Kivi on pakattu valkoiseen satiinipussukkaan. Gua sha hierontakiven verollinen tukkuhinta 6,80 €.

TARJOUKSEMME MARRASKUUN LOPPUUN

Kaikkiin yli 200 € tilauksiin pakkaamme yhden ylellisen ruusukvartsirullan veloituksetta.

Tilauksessa voi olla sokerointituotteita, päivänvalolamppuja tai vaikka ruusukvartsirullat esittelylaatikoineen.

Uutuustuotteitamme ovat myös monipuolinen säädettävä rengasvalo, jonka saa helposti mukaan kuljetuskassissa sekä tehokas kapea päivänvalo pöytälamppu, jossa on paljon säätömahdollisuuksia. Kapea lamppu toimii hyvin kynsivalona. Lampuista kuvia ja lisätietoa verkkotukustamme.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia verkkokauppaan, saat luotua ne helposti oheisen linkin kautta Luo tunnus verkkokauppaan.

Verkkotukun kautta tilatessasi voit valita myös noudon Bulevardilta tai Somerolta.

Ohessa linkki hinnastoomme: Katin Kosmetik hinnasto, 2020

 

Syysterveisin Kati ja Aino

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2021 Katin Kosmetik Oy - Alexandria Professional® Vartalosokerointi Suomi
Sokerointikoulutukset - Noutotukku