Alexandria Professional Mud Puddle mutanaamio valittiin vuonna 2017 ja 2018 DERMASCOPE kauneudenhoitoalan ammattilaislehden lukijaäänestyksessä USA:ssa parhaaksi mutanaamioksi.

 

MUD PUDDLE - 100% luonnollinen unkarilainen terveysmuta, jolla on useita terveysvaikutuksia ja se on erinomainen anti-aging tuote. Naamio imee tehokkaasti ihon epäpuhtauksia, pehmentää ihoa ja hillitsee tulehdusta. Se poistaa kuolleita ihosoluja, parantaa ja tasoittaa ihon väriä. Mud Puddle mutanaamiota käytetään sokeroinnin jälkeen ihon punoituksen ja histamiinireaktion ehkäisemiseen ja vähentämiseen, auringonpolttamaan ihoon viilentävänä hoitona ja akneiholle. Mudan tulehdusta hillitsevä vaikutus viilentää ihoa. Mud Puddle soveltuu erinomaisesti sisäänkasvaneiden karvojen, psoriasiksen ja ihottumien hoitoon ja selluliittihoitoihin. Naamio on jauhemainen, hyvin säilyvä, helppo sekoittaa veteen ja levittää iholle.
 

 • imee tehokkaasti ihon epäpuhtauksia

 • poistaa kuolleita ihosoluja

 • parantaa ja tasoittaa ihon väriä

 • akeneiholle hillitsemään tulehdusta

 • psoriasiksen ja ihottumien hoitoon

 • sisäänkasvaneiden karvojen hoitoon

 • auringon polttamaan ihoon

 • selluliittihoitoihin

 • sokeroinnin jälkeen ihon punoituksen ja histamiinireaktion ehkäisemiseen ja vähentämiseen

 • anti-age hoitona; muta on 60 % piidioksidia, joka on pääraaka-aineena kollageenin tuotannossa. Piioksidi estää ihossa paikallisella käytöllä glykaatiota (valkuaisaineiden ja proteiinien sokeroitumista). Glykaatio haurastuttaa kollageeni- ja elastiinisäikeitä (esimerkkinä vanha kuminauha, jossa ei ole enää joustoa)

 • kivunlievityksissä; niveltulehduksiin ja venähdyksiin

Käyttö:

Voidaan sekoittaa veden, Essential Tonicin, Restoren tai minkä tahansa Dermawear Duo tuotteen kanssa. 

Sekoitussuhde on 1:1. Essential Tonicin kanssa vähentää ihon punoitusta, helpottaa histamiini reaktioissa ja helpottaa akne oireissa. Restore tai Dermawear voiteen kanssa saat enemmän kermaisen rakenteen ja kosteuttavamman ihonaamion.

Mud Puddle aktivoituu märkänä. Kun naamio on kuivunut, naamio voidaan kostuttaa uudelleen aktiiviseksi tai se poistetaan iholta märällä ja lämpimällä kompressilla tai runsaalla lämpimällä vedellä.

Kasvonaamio:

Sekoita yksi teelusikka mutaa ja muutama tippa nestettä. Levitä naamio hellästi. Ei silmien ja huulten ympärille. Anna vaikuttaa noin 5 - 10 minuuttia ja poista naamio. Laita märkä kompressi naamion päälle ja anna naamion vettyä ja pyyhi pois varovasti. Muta poistetaan kostutettuna.

Mutakylpy:

Kaada kaksi kuppia ammeeseen. Täytä amme lämpimällä vedellä. 20-30 minuutin kylpy rentouttaa lihaksia, puhdistaa ihoa ja boostaa immuunisysteemiä.

Kokovartalonaamio:

Sekoita tarvittava määrä Mud Puddlea ja levitä vartalolle. Laita lämmin peite 20 minuutiksi vartalon päälle. Poista muta märällä pyyhkeellä ja suihkussa. Kosteuta iho Restore voiteella.​

INCI:

Silicon Dioxide, Aluminum Oxide, Ferric Oxide, Water, Ferrous Oxide, Calcium Oxide, Magnesium Oxide, Potassium Oxide, Loss of Ignition, Titanium Oxide, Sodium Oxide, Diphosphorus Pentaoxide, Carbonic Acid Gas, Manganese Oxide, Chloride Ion

Tuote on saatavissa kolmessa eri koossa: 980 g ammattipakkaus, 680 g myyntipakkauksena ja 113 g myyntipakkauksena.

Mud Puddle Group 680 ja 113.png
Pure Skin-Applying Mud-2.png
Pure Skin-Male Chest.png