top of page

Phenomen-all™ hoitovoide

Phenomen -all korjaava ihovoide

 

Voide, joka tekee kaiken. Koostumus, joka ruokkii ihoa.

Phenomen-all™ on monipuolinen ja korjaava hoitovoide kasvoille ja vartalolle:

  • kosteuttaa ja pehmentää ihoa

  • ehkäisee sisäänkasvaneita karvoja

  • pehmentää ja häivyttää ryppyjä ja arpia

  • tasoittaa ihon rakennetta

Sheavoi-pohjainen pehmentävä ja korjaava ihoa uudistava voide jokapäiväiseen käyttöön. Tämä ihastuttava voide pitää ihon optimaalisessa kunnossa. Se on ihoa hellivä, ärsyttämätön 100%:nen vegaaninen luonnontuote herkimällekkin iholle. Phenomen-all ravitsee ja pehmentää tehokkaasti ihosolukkoa pitkävaikutteisesti, vähentäen ihon ärtyneisyyttä. Phenomen-all sopii erityisen hyvin atooppisen ihon voiteeksi. Auttaa ihoa parantumaan ja palautumaan joustavammaksi ja kimmoisammaksi. 

Phenomen-all ehkäisee karvojen sisäänkasvua ja auttaa sisäänkasvaneidenkarvojen hoidossa esim. bikini-alueella. Phenomen-all voiteen käyttö pehmentää ja notkistaa ihoa ja siten kuiva ihon pinta ei vastusta karvan poistoa. Vapauttaa ihosta sisäänkasvaneet karvat ja auttaa ihoa parantumaan ilman arpeutumista. Pehmentää arpikudosta, häivyttää pieniä ryppyjä ja auttaa jatkuvasti käytettynä myös keratosis pilarikseen pehmentäen ja siloittaen ihoa esim. olkavarsissa.

P23.jpg

Käyttö:

Huom: Lämmitä tuubia kädessäsi ennen käyttöä, jotta voide notkistuu!

Voidaan käyttää täydellä teholla sellaisenaan, tai sekoitettuna kosteuttavaan Restore- ihovoiteeseen. Levitä voide sellaisenaan kuivalle ihoalueelle ja anna imeytyä. Toista käsittely päivittäin kunnes iho on palautunut elastiseksi ja kimmoisaksi.

Sisäänkasvaneet karvat: Levitä voidetta ongelma-alueelle 2-3 kertaa päivässä, kunnes alue on parantunut.

ERITTÄIN LAADUKKAAT LUONNOLLISET PÄÄRAAKA-AINEET:

AP-SheaButter.png
AP-JojobaOil.png
AP-SesameSeedOil.png
AP-GrapeseedOil.png
AP-ClaryOil.png

             SHEAVOI                            JOJOBA ÖLJY                SEESAMINSIEMENÖLJY     RYPÄLEEN SIEMENÖLJY            SALVIA

INCI:

Butyrospermum Parkii (Shea butter), vitis vinifera (grape) seed oil, simmondsia chinenis (jojoba) seed oil, Euphoria Cerifera (Candelilla), cocos nucifera Coconut) oil, calendula offcinalis ( Calendula ) flower extract, sesamum indicum (sesame) seed oil, citrus paradise (grapefruit) peel oil, salvia sclarea (clary) oil, aniba rosaeodora (rosewood) oil, cananga odorata (Ylang Ylang) flower oil, aqua

Phenomenal_3_Feed_Skin.png
Phenomenall-Tube-Box.png
Phenomenall-Jar-Tubes.png
P22.jpg
bottom of page