top of page

Sokerilämmittimet

pro lämmitin uusi.png

Alexandria Professional ® Sokerilämmitin Pro

Alexandria Professional ® Sokerilämmitin Pro on ensimmäinen sokereille suunniteltu lämmitin. Siinä ei ole rikkoutuvia ulkonevia kytkimiä ja se on helppo pitää puhtaana pölystä ja sokerijäämistä. Lämmittimessä on esiohjelmoituna automaattinen esilämmitys joka nopeuttaa sokeritahnan notkistumista. Esilämmitys palaa automaattisesti 15 minuutin kuluttua lämpötilaan joka oli laitteeseen edellisen käyttökerran aikana säädetty, näin sokeri ei pääse notkistumaan liikaa ja sokeria on helpompi hallita. Lämpötilan voi säätää myös manuaalisesti erittäin helposti. 

 Lämpötila-alueen voi säätää jokaiselle sokerille erikseen – esimerkiksi Alexandria Professional® Regular sokeritahnalle suosituslämpötila on 39 - 41 Celsiusta. Sokeritahnan lämpötila pysyy tasaisena riippumatta onko sokeripurkki juuri avattu ja täynnä tai pohjalla on vain yksi sentti sokerimassaa. Laitteen mukana tulevassa käyttöohjeessa kerrotaan suosituslämpötilat eri sokeritahnoille.

 

elegance.jpg

Elegance 800  Sokeri- ja vahalämmitin

Elegance 800 on peruslämmitin sekä sokereille että vahoille. Lämpötila voidaan säätää manuaalisesti välillä asteikolla 1-12. Sokeria lämmitettäessä käytetään pieniä lämpötiloja, esim: asteikolla 2-3.

bottom of page