top of page

 

Alexandria Professional ErgoWave®

Alexandria Professional on kehittänyt uuden ennennäkemättömän apuvälineen aloittelevan sokeroijan sokerointitekniikan kehittämiseen ja parantamiseen. Viimeisimpänä sokeroijan työergonomiaa parantavana uutuutena on Alexandria Professional kehitystyön tuloksena saatu päätökseen käden ergonomiaa parantavan apuväline - innovatiivinen Alexandria Professional ErgoWave sokeroinnin apukäsine. 

Käyttö:

 

ErgoWave® käsineellä saa sormien asennon juuri oikeaksi sokeroinnin aikana. Hanskaa on helppo käyttää. ErgoWave® käsineessä sormet asetellaan yksilöllisesti oikeaan asentoon metallitukien avulla ja se auttaa aloittelevaa sokeroijaa pitämään sormet oikeassa asennossa koko hoidon ajan. Sokerin levittäminen ja flikkaaminen on helpompaa ja ergonomista sekä asiakkaalle mahdollisemman miellyttävää.

 

ErgoWave® on erinomainen apuväline aloittelevalle sokeroijalle tekniikan hiomiseen. Sokeroijan ei tarvitse keskittyä sormien asentoon. ErgoWave® on kuin ”apupyörät” sokerointiin helpottaen ja nopeuttaen tekniikan omaksumista. Sormien oikea sokerointiasento estää jumiutumista ja tekee sokeroinnista asiakkaalle miellyttävämpää. Käsineen käytön voi lopettaa kun lihasmuisti toimii.

 

Oikea työergonomia edesauttaa työssäjaksamista ja vähentää sairauspoissaoloja. ErgoWave auttaa tässä osaltaan opettamalla oikean ergonomisen tekniikan hyödyntäen lihasmuistia.

 

ErgoWave® puetaan nitriilihanskan alle ja se on saatavissa sekä vasen- että oikeakätisille koossa XS/S ja M/L. Käsine on joustavaa materiaalia.

Käsine voidaan pestä. Ennen pesua poistetaan vain metalliliuskatuet.

Katso lisää: www.ergowavebyap.com 

Lina ergo.jpeg

Oikein - Väärin ?

Alla viisi usein nähtyä "väärää" sormien asentoa - vasemmalla ErgoWave hanskakädessä on oikea asento ja oikella nitriilihanskakädessä on  "väärä" asento.

How-6.jpg
How-5.jpg
How-1.jpg
How-4.jpg
How-2.jpg
bottom of page