top of page
I love my skin

​​​

I Love My Skin 3 x 59 ml

 

I Love My Skin -pakkaus sisältää matkakokoisina pulloina ( 59ml )  Preseptin, Essential Tonicin ja Restoren. 

Erinomainen matkasetti  liikkuvalle sokeroijalle sekä kuluttajalle kotihoitotuotteeksi.

Presept on hellävarainen ihonpuhdistusneste, joka puhdistaa ihon liasta, meikistä ja öljystä häiritsemättä ihon luonnollista PH-tasapainoa. Iho tuntuu pehmeältä ja hoidetulta, ei kuivalta tai kiristävältä. Presept sopii kaikille ihotyypeille ja se on riittävän hellävarainen käytettäväksi niin kasvoissa kuin vartalon intiimialueillakin. Myös miehet tykkäävät tuotteesta sen kevyen ja hajusteettoman koostumuksen vuoksi.

Ohjeita: Suihkuta vanulapulle tai puhdistusliinalle ja pyyhi iho poistaaksesi kaiken lian, voiteet ja öljyt.  

3-in-1 Essential Tonic kosteuttaa, rauhoittaa ja kirkastaa ihoa. Essential Tonicin hienojakoinen suihke raikastaa ihoa välittömästi ja auttaa akneen, ekseemaan ja psoriasikseen taipuvaista ihoa pysymään terveenä ja tasapainoisena. Tuote imeytyy nopeasti, eikä jätä ihoa tahmeaksi. Essential Tonic on öljytön, eikä se sisällä alkoholia.

Ohjeita: Kun olet puhdistanut ihosi Presept- hellävaraisella puhdistusnesteellä, suihkuta Essential Tonic- ihosuihketta halutuille alueille kasvoissa ja vartalolla. Levitä tämän jälkeen Restore – kosteusvoidetta käsitellyille alueille täydentääksesi ihonhoitokokonaisuuden. Suihkuta tonicia päivän aikana iholle niin usein, kuin haluat. Essential Tonicia voi käyttää kasvoille ja vartalolle ihoärsytyksiin, tulehduksiin ja esim. tatuoinnin jälkeen parantamaan ihoa. 

Restore kosteusvoide on hyvin tiivistettyä ja se imeytyy nopeasti ihoon kosteuttaen sitä tehokkaasti 24/7. Restore elvyttää väsyneen näköisen ihon jättäen sen hehkuvaksi, täyteläiseksi ja kimmoisaksi. Tuote sopii kaikille ihotyypeille ja käytettäväksi sekä kasvoille, että vartalolle. Voide on hajusteeton, parabeeni- petrolatum- ja urea-vapaa, sekä huokosia tukkimaton. Restore koostuu useista rauhoittavista ja hoitavista aineksista.

Ohjeita: Käytä aamuin ja illoin Restore- kosteusvoidetta yksin, tai osana Alexandrian ihonkosteutusrutiinia. Puhdista ensin iho Preseptillä, suihkuta tämän jälkeen Essential Tonic- ihonhoitosuihketta ja viimeistele levittämällä Restore- kosteusvoide iholle. Restore toimii parhaiten kostealle iholle.

Varoitus: Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä kontaktia silmien kanssa.

I-love-my-skin-box_2.png
I Love My Skin 10.jpg
5U7A6285-2-Edit (1).jpg
bottom of page