top of page
VeganTM 327C - rgb high-res transparent

Kaikki tuotteemme ovat hajusteettomia ja ne sopivat täydellisesti herkän ihon hoitoon sekä herkimmillekkin ihoalueille.

Kaikki Alexandrian tuotteet ovat vegaanisia eikä niitä ole testattu eläimillä.

cruelty_free.png

 

Presept

 

Presept– puhdistusaine on hellävarainen ja tehokas puhdistus ennen sokerointia vartalolle ja kasvoille. Tuote on antimikrobinen ja se poistaa ihosta ja karvoista tehokkaasti lian, hien, deodorantin, meikin, öljyisyyden, kosteus- ja aurinkovoiteet. Nämä kaikki edellä mainitut estävät ja hidastavat tehokasta sokerointia. Puhdistuksen jälkeen sokeri tarttuu paremmin ihoon ja karvoihin ja työ sujuu huomattavasti tehokkaammin.

 

Presept on myös tehokas värinpoistaja iholta kulmien- tai hiustenvärjäyksen jälkeen. Presept soveltuu erittäin hyvin päivittäiseen meikinpuhdistukseen kaikille ihotyypeille. Presept ei muuta ihon ph:ta. Asiakas voi käyttää Preseptiä päivittäiseen intiimialueen puhdistukseen esim. virtsankarkailun tuomiin hajuhaittoihin.

INCI:

Aqua/water/EAU, Sodium c14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl betaine, Glycerin, Phenoxethanol and Capryl Glycol, Citric Acid, Euterpe Oleracea (Acai) fruit oil, Sodium Chloride, Tetrasodium EDTA

presept.jpg

Presept ammattipakkaus

Presept liinat ja purkki

Presept liinat

Presept liinat salilla ja jumpassa

 

Essential Tonic

 

Essential Tonic – hoitosuihke: Ennen ja jälkeen sokeroinnin käytettävä antimikrobinen ja antiseptinen suihke, jota käytetään Presept –puhdistuksen jälkeen. Käytettäessä suihketta ennen hoitoa se lisäksi avaa ja pörhentää karvan pinnan, jolloin karva tarttuu sokeriin paremmin. Suihkeen käyttö ennen sokerointia nopeuttaa karvanpoistoa huomattavasti. Huom. tuotetta käytetään pieni määrä ja se hierotaan hyvin ihoon, niin että iho tuntuu kuivalta. Sen jälkeen levitetään kevyesti Vertal 6 –kuivauspuuteri. Hoidon jälkeen käytettynä tuote viilentää, rauhoittaa, suojaa, kosteuttaa, pehmentää ja ehkäisee tulehduksia.

INCI:

Aqua/water, Lactic Acid, Polysorbate 20, Commiphora myrrha, Grapefruit seed extract/Citrus Grandis

Essential Tonic ammattipakkaus, 355 ml

 

Vertal 6

 

Vertal 6 – talkiton kuivauspuuterimme on hajusteeton, kemikaaliton ja alumiiniton puuteri herkimällekkin iholle. Käytetään Essential tonic käsittelyn jälkeen. Levitetään pieni määrä ohuelti. Puuterointi varmistaa, että iho ja karvat ovat kuivia ennen sokerointia. Sokeri ei tartu tehokkaasti kosteaan tai rasvaiseen karvaan! Vertal 6 paljastaa hennot karvat sokeroidessa. Lisää sitä kainalo- tai brassisokeroinnin viimeistelyvaiheessa, niin näet helposti vielä jäljellä olevat karvat. Lisää myös asiakkaan hikoillessa. Käytä myös, jos olet jumissa iholla.

 

Kainalo- ja bikinialueen sokeroinneissa puuteri suojaa herkkää ihoa liialta kuoriutumiselta ja ihoärsytykseltä. Puuteria kannattaa lisätä em. alueille useita kertoja hoidon aikana. Vertal 6 puuteri estää myös sokerin "jumittamisen" esim. säärissä, jos asiakas on kuorinut ihoaan sokerointipäivänä tai päivää ennen sokerointia. Puuteri mahdollistaa myös nitriilihanskojen helpon pukemisen.

Vertal 6 - täydellinen kuivauspuuteri karvanpoiston yhteydessä.

INCI:

Magnesium Silicate, Magnesium Calcium Carbonate, Magnesium Aluminum Silicate, Magnesium Carbonate​

vertal.jpg

Vertal 6 ammattipakkaus, 277g

 

Restore

 

Restore - kosteuttava voide: Hajustamaton rauhoittava, viilentävä ja kosteuttava hoitovoide niin kasvoille kuin vartalollekin. Tämä emulsio koostuu useista hoitavista aineksista ja on kevyt ja huokoisia tukkimaton. Voide imeytyy nopeasti eikä se jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Sopii hellävaraisen koostumuksensa ansiosta erittäin hyvin karvanpoiston jälkeen käytettäväksi. Hajusteeton Restore soveltuu sokeroinnin jälkihoitotuotteeksi asiakkaalle kotihoitoon ja myös bikinialueelle. Hoitavaa Restore voidettamme käytetään voidepohjana Sweet Cheeks ja Salt Smoothie kuorinnoissamme.

INCI:

Aqua/Water, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol (and) Ceteareth 20, Glyceryl Monostearate S/E, Gluconolactone (and) Sodium Benzoate, Prunus Amygdalus Dulcis (sweet almond) Oil, Hydroxyethylcellulose, Helianthus Annuus (sunflower) Seed oil, Phenoxethanol, Tocopheryl Acetate, Chamomilla Recutita (matricaria) flower extract, Persea Gratissima (avocado) oil, Simmondsia Chinensis (jojoba) seed oil.​

restore.jpg

Restore ammattipakkaus, 355ml

 

I Love My Skin - Matkapakkaus

 

Travel Set - matkapakkaus: I Love My Skin matkapakkaus sisältää matkakokoisina pulloina Preseptin, Essential Tonicin ja Restoren.

Erinomainen matkasetti, liikkuvalle sokeroijalle ja kuluttajalle kotihoitotuotteeksi.

I-love-my-skin-box_2.png

I Love My Skin, 3 x 59ml

5U7A6285-2-Edit (1).jpg
bottom of page