top of page
Alexandria-Pro-Logo.png
apxs.jpg

Alexandria Professional nitriilihanskat

 

Laadukkaat ja edulliset Alexandria Professional nitriilihanskat sokerointiin. Nitriilihanskat ovat miellyttävät ja ohuet antaen loistavan tuntuman sokerointiin. Nämä hanskat ovat hiukan ohuemmat kuin allaolevat Omega Pro-tech hanskat. Alexandria Professional nitriilihanskat sopivat edullisuutensa vuoksi erinomaisesti myös muihin hoitoihin käytettäväksi, esim. jalkahoitoihin. Hanska ei sisällä lateksia.

Näillä hanskoilla on ilo sokeroida!

Koot: X-Small ja Small.

 

Myyntipakkauksen koko 100 kpl.

Omega Pro-tech

 

Markkinoilla olevista nitriilihanskoista paras ja vahvin sokerointihanska. Tämä napakka lilan värinen hanska pysyy hyvin kädessä koko sokeroinnin ajan. Vahva hanska kestää ehjänä pitkätkin sokeroinnit paljon paremmin kuin ohuemmat laadut. Lisäksi vahva hanska on hyvä eriste lämminkätisille, sokeri ei sula sormiin sokeroidessa. Hanska ei sisällä lateksia.

 

Näillä hanskoilla on ilo sokeroida!

 

Nämä vahvat hanskat ovat myös kynsiteknikoiden suosikkihanskat.

Koot: X-Small, Small ja Medium. Myyntipakkauksen koko 100 kpl.

Violet Wave ja Candy Wave nitriilihanskat

 

Nitriilihanskat sokerointiin. Nitriilihanskat ovat miellyttävät ja ohuet antaen loistavan tuntuman sokerointiin. Nämä hanskat ovat hiukan ohuemmat kuin Omega Pro-tech hanskat. Nämä sopivat edullisuutensa vuoksi erinomaisesti myös muihin hoitoihin käytettäväksi, esim. jalkahoitoihin. Hanska ei sisällä lateksia.

Nämä hanskat on saatavissa kahdessa eri värissä; violetit ja vaalean punaiset.

Koot: X-Small ja Small.

 

Myyntipakkauksen koko 100 kpl.

nitrasxs.jpg
Nitras Candy Wave nitriilihanskat
bottom of page