top of page

ALEXANDRIA PROFESSIONAL® VARTALOSOKEROINTI


Sokerointi on tehokas, hellävarainen ja vegaaninen karvanpoistomenetelmä,
joka samall
a kuorii ihon silkinpehmeäksi

 

Sokeroinnilla saadaan poistettua iholta kuollut ihosolukko ja ihosta tulee nuoremman ja terveemmän näköinen. Sokerointi on paljon enemmän kuin karvanpoisto. Se on monille myös kuukausittainen ihonpuhdistus, jossa poistetaan ihosta vaatteista tarttuneet väriaineet ja kemikaalit. Sokeroinnin jälkeen ihoa on helppo hoitaa kotona. Voiteet imeytyvät nopeasti ja niitä on mukavampi levitellä karvattomalle iholle. Tatuoinnitkin kirkastuvat, kun niiden päältä on poistettu kuollut ihosolukko.

 


Sokerointialueita

 

Hiusraja niskassa: Niska pysyy siistinä lähes koko hiustenleikkausvälin.

Hiusraja otsassa sekä pulisonkien alue: Saadaan kaunis hiusraja ja poistettua mahdolliset häiritsevät karvat.

Kulmat: Kulmien muotoilu sokerilla ei satu. Lisäksi sokerilla saadaan poistettua kulmakarvojen ympäriltä ja välistä hento karvoitus, jota ei tulisi pinseteillä poistaneeksi. Näkyvät nenäkarvat: Sokeroidaan kivuttomasti. Kasvoissa olevat hennot karvat: Monien mielestä niiden poistamisen jälkeen saa tehtyä täydellisen meikin. Korvakarvat ja korvalehtien kuorinta, ylähuulessa ja leuassa olevat hormonaaliset karvat, parran rajaus, kainalot, selkä, rinta, käsivarret, sormet, kämmenselkä, jalkaterät, varpaat, sääret, reidet, bikiniraja, peppu ja genitaalialue (brassi)...


Puhtaat ja luonnolliset ainesosat

 

Sokeritahna on tehty 100 % luonnollisista ainesosista, eikä sen kehittelyssä ole käytetty eläinkokeita. Se ei myöskään aiheuta allergisia reaktioita. Se on niin luonnollista ja puhdasta, että voit vaikka syödä sitä. Sokeritahnamme on tehty sokerista, vedestä, arabikumista ja sitruunamehusta.

Ihon lämpöistä 

Alexandria Professional sokeritahnaa käytetään ihonlämpöisenä, joten se on turvallinen kaikille ihoalueille. Se on turvallinen jopa suonikohjuisille alueille. Sokeritahna on yksinkertaisesti miellyttävän haalea.  

Helppo puhdistaa 

Sokeritahnan voi helposti puhdistaa lämpöisellä vedellä. Asiakkaat eivät tunne itseään tahmaiseksi hoitojen jälkeen.  

Sokeritahna ei riko ihoa   

Alexandria Professional sokeritahna ei liimaudu ihosoluihin, joten sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti  ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta. Elävät solut ovat kosteita ja koska sokeri on vesiliukoista, se ei liimaudu niihin. Sokerointi poistaa karvan ja samalla kuolleet ihosolut auttaen siten poistamaan myös uudetkin karvat. Sokerikuorintaa on turvallista käyttää myös kuivan ihottumasta kärsivän ihon käsittelyssä vaikka asiakkaalla olisi kuiva psoriasis. Sokerointi on niin hellä, että samoja ihoalueita voi käsitellä useita kertoja, jolloin voidaan poistaa myös lyhimmät karvat aiheuttamatta iholle vahinkoa tai ärsytystä. 

Ei katko karvoja    

 

Sokerikuorintamenetelmässä sokeritahna kietoutuu karvan ympärille tehden sen notkeaksi, samalla se tihkuu karvatupen suuaukkoon tarttuen pieneen karvan alkuun. Sokeroinnin edetessä pienetkin karvat poistuvat karvatupesta katkeamatta. Sokeroinnissa karva poistetaan aina tupesta sen luonnolliseen kasvusuuntaan, mikä auttaa poistamaan karvan murtamatta sitä ja lisäksi asiakas ei tunne epämukavuutta. 

Pystyy poistamaan myös hyvin lyhyttä karvaa    

Sokerikuorintamenetelmää käytettäessä karva voi olla minimissään vain 1mm pituinen. Monet kokeneet sokeroijamme osaavat poistaa karvoja jo 1-2 päivän kuluttua karvojen ajosta.

Johtaa pysyvään karvattomuuteen 

 

Useiden sokerointikäsittelyjen jälkeen karvatuppi surkastuu. Karva muuttuu koko ajan hennommaksi. Koska sokeri voi poistaa lyhimmät ja hennoimmat karvat, on mahdollista poistaa karvat niiden varhaisessa kasvuvaiheessa. Tämä voi johtaa karvojen pysyvään poistumiseen. Asiakkaat saavat täten yhä paremman ja pehmeämmän tuloksen.  

cruelty_free.png
VeganTM 327C - rgb high-res transparent

100% luonnontuote

Alexandria Professional® valmistaa sokerointitahnansa laadukkaasti ja ammattitaidolla, taatakseen aina tasalaatuisen ja erinomaisen koostumuksen - jokaisessa purkissa. Tahnoissamme ei ole lisättyjä kemiallisia lisä - tai säilöntäaineita, väri/tuoksuaineita, ei vahaa tai turhia ainesosia. AP® sokeritahnat 

ovat 100% vapaita parabeeneista, ureasta, sulfaateista ja petrokemian ainesosista. Tuotteita ei ole testattu eläimillä ja tahnat ovat täysin hypoallergeenisia sekä ei-komedogeenisiä. Tahnat ovat myös täysin vegaanisia. 

Molemmille

Pysytään pehmeinä toisillemme. Koulutamme Alexandria-vartalosokeroinnin ammattilaisemme sokeroimaan ammattitaitoisesti niin naisia kuin miehiä.  

Vartalokuorinta

Pölisevätkö sukkahoususi? Sokerointi on samalla myös mitä erinomaisin vartalonkuorintamenetelmä. Alexandrian® tekniikalla ja sokerointitahnojemme uniikilla koostumuksella pystymme samalla kuorimaan kuolleen ihosolukon - lopputuloksena kauniin tasainen ja hyvinvoiva iho. Ainutlaatuiset sokeritahnamme ovat myös niin hellävaraisia, että karvanpoisto herkillä ihokudoksilla kuten kulmakarvoilla ja bikinialueella on entistä helpompaa ja mukavampaa.

bottom of page