top of page

​​​

Olemme ottaneet kaiken hyvän Full of Circle of Conditioning® hoito-ohjelmasta ja luoneet tutustumis/pakkauksen, tekee ihonhoidosta helppoa missä ikinä oletkin!

Kokeile ja ihastu !

 

Prep Kit tutustumispakkaus: 30 ml tuubit  Sweet Cheeks® sokerikuorinta, Salt Smoothie ® suolakuorinta, Phenomen-all™ korjaava voide ja Mud Puddle ® mutanaamio.

Phenomen-all™ Korjaa, ravitsee ja kosteuttaa ihoa. Niin hellävarainen, että sopii herkimmällekin iholle. Rauhoittaa ärsytystä ja pehmentää ihosoluja estäen sisäänkasvaneita karvoja. Tasapainottaa talin eritystä ja auttaa myös tulehtuneen ihon hoidossa.

Mud Puddle® Luonnollinen unkarilainen muta, jossa on paljon tarpeellisia mineraaleja. Tämän monikäyttöisen nuorentavan hoidon on hyväksynyt Unkarin terveysministeriö hoitavana tuotteena ja sitä voidaan käyttää moniin hoitoihin koko vartalolle.

Salt Smoothie® Helppo valmis suolakuorinta smoothie – Saat Saltspring® Kuolleenmeren suolan ja Restore kosteusvoiteen valmiina sekoituksena.

Sweet Cheeks® Hellä sokeripohjainen kasvokuorinta, joka kosteuttaa ja poistaa kuivaa ja kuollutta ihosolukkoa. Sopii myös bikinialueelle ja vartalolle.

Prep_Kit_Products_Packaging.png
bottom of page