top of page

Pysytään pehmeinä

toisillemme...

Alexandria Professional® vartalosokerointi 

Alexandria Professional koulutukset

1. Sokerointikoulutukset:

Kouluttaja: Kati Suokas

Sokerointi on tekniikkalaji, joten koulutukseen kannattaa panostaa. Ainoastaan teknisesti taitava sokeroija menestyy työssään. Koulutus sisältää kattavan tietopaketin sokeroinnin teoriaa sekä käytännön harjoittelua. Koulutuspäivänä saat myös käytännön markkinointivinkkejä menestyäksesi sokeroijana.

Koulutukset järjestetään tarpeen mukaan joko Helsingissä tai Somerolla. Voit halutessasi tutustua ja katsoa verkkokoulutusmateriaalit ennen osallistumistasi lähiopetukseen. 

Sokeroinnin peruskoulutus 1 pv

Koulutuspäivän kesto klo 9-18, ruokatauko klo 12-13. 

Koulutukset Helsingissä, Bulevardi 5 A 3. kerros:

Toukokuu:

18.5. lauantai

Kesäkuu:

2.6. sunnuntai

9.6. sunnuntai

17.6. maanantai

Preppaus ja naisten brassisokerointikoulutukset ovat peruskoulutuksien iltapäiväosuudella kello 13:00 – 18:00 tai erillisellä iltapreppauskurssilla kello 18:30 -20:30 (katso ylläoleva koulutuskalenteri). Preppaus- ja brassisokerointikoulutus on tarkoitettu sokeroinnin peruskoulutuksen käyneille.

Miesten brassisokerointikoulutukset yksityisopetuksena asiakashoitoloillemme Bulevardin koulutustiloissa.

2. Sweet´n Plump kasvoja kohottava kasvohoito:

Kouluttaja: Sini

Sweet'n Plump kasvohoito on kaksoisvaikutteinen kollageenia lisäävä hoito, joka hyödyntää sokerin ja Hungarian Wellness Mud®  eli unkarilaisen terveysmudan luonnollisia parantavia voimia.

Tämä hoito on ihanteellinen ihon nuorekkuuden säilyttämiseen ja ikääntymisen merkkien hidastamiseen koska se sisältää luonnollisia tulehduksen vastaisia ja stressiä poistavia ominaisuuksia!

Olemme yhdistäneet useita tuotteitamme, kuten KiSS Adjuster –sokerin, Sweet Cheeks™ ja Mud Puddle® -naamion Ayurvedisiin hierontaliikkeisiin, jotta olemme saaneet luotua ainutlaatuisen ja ylellisen makean sekä ihoa täyteläistävän kasvohoidon.

 

Ilmoittautumiset ja lisätietoja koulutuksista:

 

puh: 040- 5151 251

mail: katinkosmetik@katinkosmetik.fi                   

                            

bottom of page