top of page

Alexandria Professional® sokeritahnat

Raaka-aineina ainoastaan sokeri, vesi, sitruunamehu ja akaasiakumi. 

Uusimman molekyyliteknologian avulla olemme kehittäneet ammattilaisille sokeritahnan, jolla voit sokeroida hoidon loppuun vaihtamatta sokeria. Aleksandria Professional® sokeritahnan käyttö on edullista.

L.K. Private Stock on pehmein sokerointitahnamme ja sopii hyvin ilmastoituun hoitolaan. Ammattilaisen varma valinta ja miellyttävä työskennellä.

Pehmein

L.K. Plus on toiseksi pehmein sokeritahnamme ja on suosittu sokerointitahna ammattilaisetn keskuudessa. Hiukan edistyneemmän varma valinta kesät talvet.

Toiseksi pehmein

Regular on meidän keskivahva sokeritahnamme ja on eniten myyty. Sopii hyvin laajoille alueille.

Keskivahva

Tropical on napakoin ja vahvin sokeritahnamme. Voit notkistaa sitä sokeritahnan pehmentäjällä tai tilkalla vettä.

Napakka

Alexandria Professional sokeritahnat on valittu useana vuonna DERMASCOPE kauneudenhoitoalan ammattilaislehden lukijaäänestyksessä USA:ssa parhaaksi sokeritahnaksi. 

Alexandria Professional sokeritahnat ovat tasalaatuisia ja toimitusvarmuus on huippuluokkaa.

 

Kaikki Alexandria Professional® tuotteet ovat gluteenittomia, vegaanisia, eläintestaamattomia ja ovat GMP (Good Manufacturing Practice) yhteensopivia. 

Alexandria Professional tuotteiden kehityksessä ei ole käytetty eläinkokeita.
Kaikki Alexandria Professional tuotteet ovat vegaanisia luonnon tuottteita.
Alexandria Professional tuotteet ovat gluteenivapaita.
Kaikki Alexandria Professional tuotteet ovat vastuullisesti valmistettuja ja ovat GMP yhteensopivia.

Aina toimiva ja luotettava sokeritahna eri tilanteisiin! Kaikki sokerimme ovat vegaanisia ja hajusteettomia.  

Alexandria sokereilla sokeroit turvallisesti ja hellävaraisesti herkimmätkin ihot, intiimialueet ja psoriaatikot.


On ilo sokeroida ja tulla sokeroiduksi Alexandria Professional sokeritahnalla. Alexandria Pro sokeritahnoja valmistetaan neljää eri pehmeyttä. Erilaisia sokeritahnoja tarvitaan eri vuodenaikoina; erilaisille asiakkaille, erilaisissa sokerointitiloissa ja erilaisille hoitajille. Myös hoitajan käden lämpö, sokeroijan käden keveys, ilmastointi, asiakkaan hikoilu tai kuiva iho vaikuttavat sokerointitahnan valintaan.

Pehmeillä sokereilla kuten L.K. Private Stock ja L.K. Plus sokeroi tottunut sokeroija kevyesti, tehokkaasti ja nopeasti karvanpoistoon tottuneen asiakkaan karvat. Lämminkätiset hoitajat lämpöisissä hoitotiloissa taas nauttivat Regularilla ja Tropicalilla sokeroinnista.

Kaikkia Alexandria sokerilaatuja voi sekoittaa keskenään ja muokata niitä tilanteeseen sopivaksi. Kaikki sokerimme saa pehmennettyä nopeasti uudenveroiseksi sokeritahnanpehmentäjällä tai muutamalla pisaralla lämmintä vettä. Tämä on tärkeää varsinkin talviaikana, jolloin kuorimme sokeroidessamme asiakkaan iholta kuolleen ihosolukon.

 

Sokeritahnan lämmitys: Sokeritahnaa ei kuumenneta! Riittää, että se on ihonlämpöistä. Hoitolassa sokeri pidetään notkeana sokerilämmittimessä, jonka lämpötila säädetään noin 37 – 39 asteeseen. Kotikäytössä sokerin voi lämmittää mikroaaltouunissa. Täysi purkki lämmitetään täydellä teholla 30 sek., puolikas noin 15 sek. Sokeri lämmitetään mikroaaltouunissa ilman kantta. L.K. Privatella voit sokeroida huoneenläpöisenä, mutta asiakkaan mielestä ihonlämpöisen sokerin levitys on aina miellyttävämpää kuin huoneenlämpöisen sokerin levitys. Siksi suosittelemme myös L.K. Privaten kevyttä lämmitystä.

Sokeritahna, Alexandria soekritahna, sokerointi, vartalosokerointi

Tunnetko jo ihanan pehmeät L.K. sokerit ?

 

"L.K. sokerit ovat Alexandria Professional perustajan Lina Kennedyn nimikkosokerit - siitä tulee lyhennys L.K."

L.K. Private Stock on notkein ja pehmein sokeritahnamme. Se on tehty pidempään sokeroineille ja niille, joilla on kylmät kädet ja viileä ilmastoitu hoitotila. Tämä tahna on varsinkin talvikautena ammattilaisten suosikki, sillä se mahdollistaa nopean ja tehokkaan karvanpoiston myös suuremmilla ja kuivemmilla ihoalueilla. L.K. Private Stock pysyy pisimpään notkeana ja siihen harvoin joutuu lisäämään vettä. Se on niin miellyttävän pehmeä sokeri, että asiakas tuskin huomaa levitystä. L.K. Private Stock vaatii kokeneen sokeroijan. Tämä sokeri sopii täydellisesti jo pitkään sokeroiduille asiakkaille joiden karvat irtoavat helposti ilman kipua ja hikoilua. L.K. Privatella voit sokeroida huoneenläpöisenä, mutta asiakkaan mielestä ihonlämpöisen sokerin levitys on aina miellyttävämpää kuin huoneenlämpöisen sokerin levitys. Siksi suosittelemme myös L.K. Privaten kevyttä lämmitystä.

L.K. Private Stock

 

L.K. Private Stock on notkein ja pehmein sokeritahnamme. Se on tehty pidempään sokeroineille ja niille, joilla on kylmät kädet ja viileä ilmastoitu hoitotila. Tämä tahna on varsinkin talvikautena ammattilaisten suosikki, sillä se mahdollistaa nopean ja tehokkaan karvanpoiston myös suuremmilla ja kuivemmilla ihoalueilla. L.K. Private Stock pysyy pisimpään notkeana ja siihen harvoin joutuu lisäämään vettä. Se on niin miellyttävän pehmeä sokeri, että asiakas tuskin huomaa levitystä. L.K. Private Stock vaatii kokeneen sokeroijan. Tämä sokeri sopii täydellisesti jo pitkään sokeroiduille asiakkaille joiden karvat irtoavat helposti ilman kipua ja hikoilua. L.K. Privatella voit sokeroida huoneenläpöisenä, mutta asiakkaan mielestä ihonlämpöisen sokerin levitys on aina miellyttävämpää kuin huoneenlämpöisen sokerin levitys. Siksi suosittelemme myös L.K. Privaten kevyttä lämmitystä.

L.K. Plus on uusin sokeritahnamme, josta olemme saaneet sokeroijiltamme paljon myönteistä palautetta. Se on Regular –sokeritahnasta pehmeämpää ja sillä pystyy sokeroimaan kauan ennenkuin sitä tarvitsee pehmentää. L.K. Plus soveltuu kaikkien alueiden sokerointiin varsinkin talviaikana ja ilmastoiduissa tiloissa kesät ja talvet. L.K. Plus on ihanan notkea ja sillä on ilo työskennellä. L.K. Plus saattaa olla liian pehmeä sokeri uuden vahvakarvaisen asiakkaan kainalo- ja bikinisokerointiin.

L.K. Plus

 

L.K. Plus on uusin sokeritahnamme, josta olemme saaneet sokeroijiltamme paljon myönteistä palautetta. Se on Regular –sokeritahnasta pehmeämpää ja sillä pystyy sokeroimaan kauan ennenkuin sitä tarvitsee pehmentää. L.K. Plus soveltuu kaikkien alueiden sokerointiin varsinkin talviaikana ja ilmastoiduissa tiloissa kesät ja talvet.

L.K. Plus on ihanan notkea ja sillä on ilo työskennellä.

L.K. Plus saattaa olla liian pehmeä sokeri uuden vahvakarvaisen asiakkaan kainalo- ja bikinisokerointiin.

Regular –sokeri on käytetyin sokeritahnamme. Sitä voi käyttää ympäri vuoden ellei lämpötila tai ilmankosteus hoitotilassa nouse hellelukemiin. Regular on perustahna, jolla aloittelijankin on helppo työskennellä. Regular -sokeri on notkeaa ja sillä voi bikinien, brassien ja kainaloiden lisäksi sokeroida myös suurempia alueita, kuten selkä, rinta, sääret, jalat ja käsivarret. Regular -sokerilla pystyy työskentelemään Tropicalia pidempään ennen kuin se paksuuntuu kuolleesta ihosolukosta ja karvoista. Senkin jälkeen sen saa helposti pehmennettyä uuden veroiseksi lisäämällä siihen joko sokeritahnanpehmentäjää tai hiukan lämmintä vettä.

Regular

Regular –sokeri on käytetyin sokeritahnamme. Sitä voi käyttää ympäri vuoden ellei lämpötila tai ilmankosteus hoitotilassa nouse hellelukemiin. Regular on perustahna, jolla aloittelijankin on helppo työskennellä. Regular -sokeri on notkeaa ja sillä voi bikinien, brassien ja kainaloiden lisäksi sokeroida myös suurempia alueita, kuten selkä, rinta, sääret, jalat ja käsivarret. Regular -sokerilla pystyy työskentelemään Tropicalia pidempään ennen kuin se paksuuntuu kuolleesta ihosolukosta ja karvoista. Senkin jälkeen sen saa helposti pehmennettyä uuden veroiseksi lisäämällä siihen joko sokeritahnanpehmentäjää tai hiukan lämmintä vettä.

Tropical –sokeri on jähmein sokeritahnamme. Se pysyy helteelläkin riittävän jähmeänä. Tropical toimii myös hyvin sokeroijilla, joilla on lämpimät kädet. Tropical -sokeri sopii parhaiten myös uusille vahvakarvaisille kainalo- ja bikinisokerointiasiakkaille. Asiakas voi kokea ensimmäiset sokerointikerrat kivuliaiksi ja sen vuoksi hikoilla enemmän. Hiki aikaansaa sokeritahnan välittömän löystymisen ja mahdollisen ”jumin”. Hiki pehmentää sokerin samalla tavalla kuin veden lisäys, joten kannattaa sokeroida uudet vahvakarvaiset brassi- ja kainalosokerointiasiakkaat Tropical -sokerilla ainakin niin kauan, kun sokerointitekniikka on hyvä – vielä senkin jälkeen brassisokeroinnissa voi pienellä määrällä Tropical –sokeria ottaa tiukimmassa olevat karvat. Tropicalilla ne lähtevät helpoiten ensi yrittämällä. Saat helposti pehmennettyä Tropicalin uuden veroiseksi lisäämällä siihen joko sokeritahnanpehmentäjää tai hiukan lämmintä vettä. Sokeritahnan pehmentäjällä saat pehmennettyä Tropical sokerista

Tropical

Tropical –sokeri on jähmein sokeritahnamme. Se pysyy helteelläkin riittävän jähmeänä. Tropical toimii myös hyvin sokeroijilla, joilla on lämpimät kädet. Tropical -sokeri sopii parhaiten myös uusille vahvakarvaisille kainalo- ja bikinisokerointiasiakkaille. Asiakas voi kokea ensimmäiset sokerointikerrat kivuliaiksi ja sen vuoksi hikoilla enemmän. Hiki aikaansaa sokeritahnan välittömän löystymisen ja mahdollisen ”jumin”. Hiki pehmentää sokerin samalla tavalla kuin veden lisäys, joten kannattaa sokeroida uudet vahvakarvaiset brassi- ja kainalosokerointiasiakkaat Tropical -sokerilla ainakin niin kauan, kun sokerointitekniikka on hyvä – vielä senkin jälkeen brassisokeroinnissa voi pienellä määrällä Tropical –sokeria ottaa tiukimmassa olevat karvat. Tropicalilla ne lähtevät helpoiten ensi yrittämällä. Saat helposti pehmennettyä Tropicalin uuden veroiseksi lisäämällä siihen joko sokeritahnanpehmentäjää tai hiukan lämmintä vettä. Sokeritahnan pehmentäjällä saat pehmennettyä Tropical sokerista niin pehmeän kuin haluat.

.

Varsinkin talviaikana kuiva huoneilma sekä kuollut ihosolukko saavat sokerin jäykistymään jo muutaman ”flikkauksen” jälkeen. Sokeritahnan pehmentäjä notkistaa sokerin uuden veroiseksi. Se nopeuttaa sokerointia ja tekee sokerin levityksestä asiakkaalle ja sokeroijalle miellyttävämpää ja karvanpoisto tehostuu. Pehmeä sokerimassa työntyy paremmin karvatupen suuaukkoon verrattuna kuivaan hilseen paksuntamaan sokeriin. Kun kädessä oleva sokeri tuntuu liian jäykältä eikä tartu kunnolla ihoon, puristetaan pullosta noin sokeripalan verran juoksevaa sokeritahnan pehmentäjää jäykän sokerin sekaan. Se sekoittuu helposti peukalon pyöräytyksellä sokeriin, koska se on samaa sokeria mutta ohuempaa. Pienten alueiden sokeroinnissa, kuten esim. kulmat tai ylähuuli riittää muutama pisara pehmentämään sormissa olevan sokerin uudenveroiseksi.

Sokeritahnan pehmentäjä

Varsinkin talviaikana kuiva huoneilma sekä kuollut ihosolukko saavat sokerin jäykistymään jo muutaman ”flikkauksen” jälkeen. Sokeritahnan pehmentäjä notkistaa sokerin uuden veroiseksi. Se nopeuttaa sokerointia ja tekee sokerin levityksestä asiakkaalle ja sokeroijalle miellyttävämpää ja karvanpoisto tehostuu. Pehmeä sokerimassa työntyy paremmin karvatupen suuaukkoon verrattuna kuivaan hilseen paksuntamaan sokeriin. Kun kädessä oleva sokeri tuntuu liian jäykältä eikä tartu kunnolla ihoon, puristetaan pullosta noin sokeripalan verran juoksevaa sokeritahnan pehmentäjää jäykän sokerin sekaan. Se sekoittuu helposti peukalon pyöräytyksellä sokeriin, koska se on samaa sokeria mutta ohuempaa. Pienten alueiden sokeroinnissa, kuten esim. kulmat tai ylähuuli riittää muutama pisara pehmentämään sormissa olevan sokerin uudenveroiseksi.

.

bottom of page