top of page

Sisäänkasvaneet karvat

Toiset saavat sisäänkasvaneita karvoja, sheivaushaavoja, näppyjä, punoitusta tai turvotusta karvanpoiston jälkeen. Karvat tunkeutuvat karvatuppeen ja kasvavat ihon sisään, jolloin iho reagoi ja alueelle saattaa syntyä aristavia näppyjä. Oireen lääketieteellinen termi on Pseudo Folliculitis Barbae - PFB.

Kuolleet ihosolut saattavat tukkia karvatupen suun ja estävät joskus uuden karvan esiintulon. Tällöin iho saattaa tuntua kutiavalta ja siihen voi nousta näppylöitä. Kuiva iho on alttiimpi tälläisille reaktioille. 

sisaan.png

 

Kuorinta ja ihon kosteuttaminen ehkäisee tehokkaasti karvojen sisäänkasvua. Kuorivien pesuhanskojen käyttö suihkussa 2-5 kertaa viikossa poistaa iholta kuolleen ihosolukon. Näin uudet karvat pääsevät nousemaan iholle ongelmitta. 

Säännöllisellä kuorivien pesuhanskojen käytöllä saadaan eliminoitua säärien ja reisien mahdolliset sisäänkasvavat karvat. Alexandria Professional Salt Smoothie ja Saltspring kuolleenmeren suola ovat erinomaiset hoitotuotteet sisäänkasvaneiden karvojen ehkäisyyn ja hoitoon esim. säärissä ja reisissä.

 

Bikini alueella pfb vanish tai pfb vanish ULTRA auttavat tehokkaasti hoitamaan mahdolliset sisäänkasvaneiden karvojen aiheuttamat ongelmat. Sweet Cheeks sokerikuorinnalla estetään karvojen sisäänkasvu ja siitä aiheutuva kutina bikini- ja peppualueilla.

Phenomen-all hoitovoide pitää ihon parhaassa mahdollisessa kunnossa ehkäisten sisäänkasvaneita karvoja.

Mud Puddle mutanaamio on tehokas apu sisäänkasvaneiden karvojen aiheuttamissa tulehduksissa esim. bikinialueella.

Sweet_Cheeks_Large_Small.png
Salt_Smoothie_Large_Small.png
Prep_Kit_Products_Packaging.png
Phenomenall-Jar-Tubes.png
pfb ultra.png
bottom of page