Alexandria Professional sokeritahnat valittiin vuonna 2020 jo kuudennen kerran peräkkäin  DERMASCOPE kauneudenhoitoalan ammattilaislehden lukijaäänestyksessä USA:ssa parhaaksi sokeritahnaksi. Alexandria Professional voitti tämän äänestyksen myös vuosina 2019, 2018, 2017, 2016 ja 2015.

Intohimona  Sokerointi

Alexandria Professional sokerointituotteilla sokeroivat vain valtuutetut Alexandria Professional sokeroijat!
 

He ovat saaneet koulutuksensa Alexandrian valtuuttamalta kouluttajalta. Alexandria Professional sokeroijat ovat alansa ammattilaisia, jotka ymmärtävät huolellisen alkupuhdistuksen tärkeyden hoidon lopputuloksen kannalta. Asiakkaana olet osaavissa käsissä kääntyessäsi Alexandrian valtuuttaman sokeroijan puoleen.

Alexandrian alkupuhdistustuote Presept puhdistaa tehokkaasti ja hellävaraisesti ihosta ja karvoista kaiken lian, meikin, rasvaisuuden, hien ja talin. Kotona käytetyt hoitavat ihonpuhdistustuotteet suihkussa ja kasvojenkin puhdistuksessa jättävät karvatkin "hoidetuiksi". Kosteus- ja hoitovoiteet, meikkituotteet ja kookosöljyt rasvoittavat karvoja, eikä öljyinen karva tartu sokeriin, vaan sokerointi vaatii paljon työstöä. Se voi tuntua asiakkaasta epämiellyttävältä ja silloin sokerointikin voi jopa kuoria liikaa ihoa.

 

Huolellisen Presept alkupuhdistuksen jälkeen karvanpoisto sujuu nopeammin ja työn jälki on paljon tarkempi.

®

 

Presept

 

PRESEPT – puhdistusaine on hellävarainen, mutta tehokas puhdistus ennen sokerointia vartalolle ja kasvoille. Tuote on antimikrobinen ja se poistaa ihosta ja karvoista tehokkaasti lian, hien, deodorantin, meikin, öljyisyyden, kosteus- ja aurinkovoiteet. Nämä kaikki edellä mainitut estävät ja hidastavat tehokasta sokerointia. Puhdistuksen jälkeen sokeri tarttuu paremmin ihoon ja karvoihin ja työ sujuu huomattavasti tehokkaammin. Presept on myös tehokas värinpoistaja iholta kulmien- tai hiustenvärjäyksen jälkeen. Presept soveltuu erittäin hyvin päivittäiseen meikinpuhdistukseen kaikille ihotyypeille. Presept ei muuta ihon ph:ta.

INCI:

Aqua/water/EAU, Sodium c14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl betaine, Glycerin, Phenoxethanol and Capryl Glycol, Citric Acid, Euterpe Oleracea (Acai) fruit oil, Sodium Chloride, Tetrasodium EDTA

 

Essential Tonic

 

Essential Tonic – hoitosuihke: Ennen ja jälkeen sokeroinnin käytettävä antimikrobinen ja antiseptinen suihke, jota käytetään Presept –puhdistuksen jälkeen. Käytettäessä suihketta ennen hoitoa se lisäksi avaa ja pörhentää karvan pinnan, jolloin karva tarttuu sokeriin paremmin. Suihkeen käyttö ennen sokerointia nopeuttaa karvanpoistoa huomattavasti. Huom. tuotetta käytetään pieni määrä ja se hierotaan hyvin ihoon, niin että iho tuntuu kuivalta. Sen jälkeen levitetään kevyesti Vertal6 –kuivauspuuteri. Hoidon jälkeen käytettynä tuote viilentää, rauhoittaa, pehmentää ja ehkäisee tulehduksia.

INCI:

Aqua/water, Lactic Acid, Polysorbate 20, Commiphora myrrha, Grapefruit seed extract/Citrus Grandis

 

Vertal6

 

Vertal6 – talkiton kuivauspuuterimme on hajusteeton, kemikaaliton ja alumiiniton puuteri herkimällekkin iholle. Käytetään Essential tonic käsittelyn jälkeen. Levitetään pieni määrä ohuelti. Varmistaa, että iho ja karvat ovat kuivia ennen sokerointia. Vesiliukoinen sokeri ei tartu kosteaan tai rasvaiseen karvaan! Vertal6 paljastaa hennot karvat sokeroidessa. Lisää sitä kainalo- tai brassisokeroinnin viimeistelyvaiheessa, niin näet helposti vielä jäljellä olevat karvat. Lisää myös asiakkaan hikoillessa. Käytä myös, jos olet jumissa iholla. Kainalo- ja bikinialueen sokeroinneissa puuteri suojaa herkkää ihoa liialta kuoriutumiselta ja ihoärsytykseltä. Puuteria kannattaa lisätä em. alueille useita kertoja hoidon aikana. Vertal6 puuteri estää myös sokerin "jumittamisen" esim. säärissä, jos asiakas on kuorinut ihoaan sokerointipäivänä tai päivää ennen sokerointia. Puuteri mahdollistaa myös nitriilihanskojen helpon pukemisen.

Vertal6 - täydellinen kuivauspuuteri karvanpoiston yhteydessä.

INCI:

Magnesium Silicate, Magnesium Calcium Carbonate, Magnesium Aluminum Silicate, Magnesium Carbonate​

 

Restore

 

Restore - kosteuttava voide: Hajustamaton rauhoittava, viilentävä ja kosteuttava hoitovoide niin kasvoille kuin vartalollekin. Tämä emulsio koostuu useista hoitavista aineksista ja on kevyt ja huokoisia tukkimaton. Voide imeytyy siten nopeasti eikä se jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Sopii hellävaraisen koostumuksensa ansiosta erittäin hyvin karvanpoiston jälkeen käytettäväksi.

INCI:

Aqua/Water, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol (and) Ceteareth 20, Glyceryl Monostearate S/E, Gluconolactone (and) Sodium Benzoate, Prunus Amygdalus Dulcis (sweet almond) Oil, Hydroxyethylcellulose, Helianthus Annuus (sunflower) Seed oil, Phenoxetha- nol, Tocopheryl Acetate, Chamomilla Recutita (matricaria) flower extract, Persea Gratissima (avocado) oil, Simmondsia Chinensis (jojoba) seed oil.​

 

I love my skin - Travel Set

 

Travel Set - matkapakkaus: I Love My Skin matkapakkaus sisältää matkakokoisina pulloina Preseptin, Essential Tonicin ja Restoren. Erinomainen matkasetti opiskelijalle ja liikkuvalle sokeroijalle sekä kuluttajalle kotihoitotuotteeksi.

 

 

 

Aina toimiva ja luotettava sokeritahna eri tilanteisiin !


On ilo sokeroida ja tulla sokeroiduksi Alexandria Professional sokeritahnalla. Alexandria Pro sokeritahnoja valmistetaan viittä eri pehmeyttä. Erilaisia sokeritahnoja tarvitaan eri vuodenaikoina; erilaisille asiakkaille, erilaisissa sokerointitiloissa ja erilaisille hoitajille. Myös hoitajan käden lämpö, sokeroijan käden keveys, ilmastointi, asiakkaan hikoilu tai kuiva iho vaikuttavat sokerointitahnan valintaan.

Pehmeillä sokereilla kuten LK Private Stock ja LK PLUS sokeroi tottunut sokeroija kevyesti, tehokkaasti ja nopeasti karvan poistoon tottuneen asiakkaan karvat, mutta niillä ei pärjää uuden vahvakarvaisen asiakkaan hikoilevilla alueilla. Lämminkätiset hoitajat lämpöisissä hoitotiloissa taas nauttivat Regularilla sokeroinnista.

Kaikkia Alexandria sokerilaatuja voi sekoittaa keskenään ja muokata niitä tilanteeseen sopivaksi. Kaikki sokerimme saa pehmennettyä nopeasti uudenveroiseksi KiSS -sokeritahnanpehmentäjällä tai muutamalla pisaralla lämmintä vettä. Tämä on tärkeää varsinkin talviaikana, jolloin kuorimme sokeroidessamme asiakkaan iholta kuolleen ihosolukon, joka kuivattaa ja jäykistää kädessämme olevaa sokeria.

 

Sokerin lämmitys: Sokeria ei kuumenneta! Riittää, että se on vähän ihoa lämpimämpää. Hoitolassa sokeri pidetään notkeana sokerilämmittimessä, jonka lämpötila säädetään noin 37 – 42 asteeseen. Kotikäytössä sokerin voi lämmittää mikroaaltouunissa. Täysi purkki lämmitetään täydellä teholla 30 sek., puolikas noin 15 sek. Sokeri lämmitetään mikroaaltouunissa ilman kantta.

"LK sokerit ovat Alexandria Professional perustajan Lina Kennedyn nimikkosokerit - siitä tulee lyhennys LK"

 

L.K. private stock

 

LK Private Stock on notkein ja pehmein sokeritahnamme. Se on tehty pidempään sokeroineille ja niille, joilla on kylmät kädet ja viileä ilmastoitu hoitotila. Tämä tahna on varsinkin talvikautena ammattilaisten suosikki, sillä se mahdollistaa nopean ja tehokkaan karvanpoiston myös suuremmilla ja kuivemmilla ihoalueilla. LK Private Stock pysyy pisimpään notkeana ja siihen harvoin joutuu lisäämään vettä. Se on niin miellyttävän pehmeä sokeri, että asiakas tuskin huomaa levitystä. LK Private Stock vaatii kokeneen sokeroijan. Tämä sokeri sopii täydellisesti jo pitkään sokeroiduille asiakkaille joiden karvat irtoavat helposti ilman kipua ja hikoilua.

INCI:

Sucrose, Aqua, Citrus Medica Limonum, Acacia Senegal

 

L.K. PLUS

 

LK PLUS on uusin sokeritahnamme, josta olemme saaneet sokeroijiltamme paljon myönteistä palautetta. Se on Regular –sokeritahnasta pehmeämpää ja sillä pystyy sokeroimaan kauan ennenkuin sitä tarvitsee pehmentää. LK PLUS soveltuu kaikkien alueiden sokerointiin varsinkin talviaikana ja ilmastoiduissa tiloissa kesät ja talvet. LK PLUS on ihanan notkea ja sillä on ilo työskennellä. LK PLUS saattaa olla liian pehmeä sokeri uuden vahvakarvaisen asiakkaan kainalo- ja bikinisokerointiin.

 

Regular

Regular –sokeri on käytetyin sokeritahnamme. Sitä voi käyttää ympäri vuoden ellei lämpötila tai ilmankosteus hoitotilassa nouse hellelukemiin. Regular on perustahna, jolla on helppo työskennellä. Regular -sokeri on notkeaa ja sillä kannattaa bikinien ja kainaloiden lisäksi sokeroida myös suurempia alueita, kuten selkä, rinta, sääret, jalat ja käsivarret. Regular -sokerilla pystyy työskentelemään Tropicalia pidempään ennen kuin se paksuuntuu kuolleesta ihosolukosta ja karvoista. Senkin jälkeen sen saa helposti pehmennettyä uuden veroiseksi lisäämällä siihen joko KISS –sokeritahnanpehmentäjää tai hiukan lämmintä vettä.

 

Tropical

Tropical –sokeri on toiseksi jähmein sokeritahnamme. Se pysyy kesälläkin riittävän jähmeänä, jotta sillä pystyy työskentelemään. Tropical toimii myös hyvin sokeroijilla, joilla on lämpimät kädet. Se sopii aloitteleville sokeroijille, koska jäykän tahnan kanssa ei jää niin helposti jumiin ja sen kanssa pärjää helpommin, vaikka sokerointitekniikka olisi vielä puutteellista. Tropical -sokeri sopii parhaiten myös uusille vahvakarvaisille kainalo- ja bikinisokerointiasiakkaille. Asiakas voi kokea ensimmäiset sokerointikerrat kivuliaiksi ja sen vuoksi hikoilla enemmän. Hiki aikaansaa sokeritahnan välittömän löystymisen ja mahdollisen ”jumin”. Hiki pehmentää sokerin samalla tavalla kuin veden lisäys, joten kannattaa sokeroida uudet vahvakarvaiset brassi- ja kainalosokerointiasiakkaat Tropical -sokerilla ainakin niin kauan, kun sokerointitekniikka on hyvä – vielä senkin jälkeen brassisokeroinnissa voi pienellä määrällä Tropical –sokeria ottaa tiukimmassa olevat karvat. Tropicalilla ne lähtevät helpoiten ensi yrittämällä.

.

 

Tropical PLUS

Tropical PLUS -sokeri on jähmein sokeritahnamme. Sen kanssa sokerointi sujuu ongelmitta helteisimpinäkin päivinä. Tropical plus on muina vuodenaikoina liian jäykkää. Sitä käytetään vain todella lämpimissä olosuhteissa.

.

 

KiSS

Varsinkin talviaikana kuiva huoneilma sekä kuollut ihosolukko saavat sokerin jäykistymään jo muutaman ”flikkauksen” jälkeen. KiSS –sokeritahnan pehmentäjä notkistaa sokerin uuden veroiseksi. KISS nopeuttaa sokerointia ja tekee sokerin levityksestä asiakkaalle ja sokeroijalle miellyttävämpää ja karvan poisto tehostuu. Pehmeä sokerimassa työntyy paremmin karvatupen suuaukkoon verrattuna kuivaan hilseen paksuntamaan sokeriin. Kun kädessä oleva sokeri tuntuu liian jäykältä eikä tartu kunnolla ihoon, puristetaan pullosta noin sokeripalan verran juoksevaa KiSS -sokeria jäykän sokerin sekaan. KiSS sekoittuu helposti peukalon pyöräytyksellä sokeriin, koska se on samaa sokeria mutta ohuempaa. Pienten alueiden sokeroinnissa, kuten esim. kulmat tai ylähuuli riittää muutama pisara KiSSiä pehmentämään sormissa olevan sokerin uudenveroiseksi.

.

© 2020 Katin Kosmetik Oy - Alexandria Professional® Vartalosokerointi Suomi
Sokerointikoulutukset - Noutotukku