top of page
P23.jpg

Phenomen-all™ on monipuolinen ja korjaava hoitovoide:

 

  • kosteuttaa ja pehmentää ihoa

  • ehkäisee sisäänkasvaneita karvoja

  • pehmentää ja häivyttää ryppyjä ja arpia

  • tasoittaa ihon rakennetta

 

Sheavoi-pohjainen pehmentävä ja korjaava ihoa uudistava voide jokapäiväiseen käyttöön. Tämä ihastuttava voide pitää ihon optimaalisessa kunnossa. Se on ihoa hellivä, ärsyttämätön 100%:nen vegaaninen luonnontuote herkimmällekin iholle. Phenomen-all ravitsee ja pehmentää ihosolukkoa tehokkaasti vähentäen ihon ärtyneisyyttä. Pitkävaikutteinen.

 

Phenomen-all sopii erityisen hyvin atooppisen ihon voiteeksi. Auttaa ihoa parantumaan ja palautumaan joustavammaksi ja kimmoisammaksi. 

Kolme pakkauskokoa: 85g purkki, 57g tuubi ja 28g tuubi.

Phenomen-all ehkäisee karvojen sisäänkasvua ja auttaa sisäänkasvaneiden karvojen hoidossa esim. bikini-alueella. Phenomen-all voiteen käyttö pehmentää ja notkistaa ihoa ja siten kuiva ihon pinta ei vastusta karvanpoistoa. Vapauttaa ihosta sisäänkasvaneet karvat ja auttaa ihoa parantumaan ilman arpeutumista. 

 

Pehmentää arpikudosta, häivyttää pieniä juonteita ja auttaa säännöllisesti käytettynä myös keratosis pilarikseen pehmentäen ja silottaen ihoa esim. olkavarsissa.

Käyttö:

Huom: Lämmitä tuubia kädessäsi ennen käyttöä, jotta voide notkistuu!

Voidaan käyttää täydellä teholla sellaisenaan, tai sekoitettuna kosteuttavaan Restore- ihovoiteeseen. Levitä voide sellaisenaan kuivalle ihoalueelle ja anna imeytyä. Toista käsittely päivittäin kunnes iho on palautunut elastiseksi ja kimmoisaksi.

Sisäänkasvaneet karvat: Levitä voidetta ongelma-alueelle 2-3 kertaa päivässä, kunnes alue on parantunut.

ERITTÄIN LAADUKKAAT LUONNOLLISET PÄÄRAAKA-AINEET:

AP-SheaButter.png
AP-JojobaOil.png
AP-SesameSeedOil.png
AP-GrapeseedOil.png
AP-ClaryOil.png

             SHEAVOI                            JOJOBA ÖLJY                SEESAMINSIEMENÖLJY     RYPÄLEEN SIEMENÖLJY            SALVIA

Phenomenall-Jar-Tubes.png

INCI:

Butyrospermum Parkii, cocos nucifera, simmondsia chinenis (jojoba) seed oil, sesamum indicum (sesame) seed oil, vitis vinifera (grape) seed oil, aqua, calendula offcinalis flower extract, salvia sclarea (clary) oil, aniba rosaeodora (rosewood) wood oil, citrus grandis (grapefruit) peel oil, cananga odorata flower oil.

Phenomenal_3_Feed_Skin.png
Phenomenall-Tube-Box.png
P22.jpg
bottom of page