Phenomen-all™ on monipuolinen ja korjaava hoitovoide:

 

  • kosteuttaa ja pehmentää ihoa

  • ehkäisee sisäänkasvaneita karvoja

  • pehmentää ja häivyttää ryppyjä ja arpia

  • tasoittaa ihon rakennetta

 

Sheavoi-pohjainen pehmentävä ja korjaava ihoa uudistava voide jokapäiväiseen käyttöön. Tämä ihastuttava voide pitää ihon optimaalisessa kunnossa. Se on ihoa hellivä, ärsyttämätön 100%:nen vegaaninen luonnontuote herkimällekkin iholle. Phenomen-all ravitsee ja pehmentää tehokkaasti ihosolukkoa pitkävaikutteisesti, vähentäen ihon ärtyneisyyttä. 

 

Phenomen-all sopii erityisen hyvin atooppisen ihon voiteeksi. Auttaa ihoa parantumaan ja palautumaan joustavammaksi ja kimmoisammaksi. 

Kaksi pakkauskokoa: 59 ml ja 28 ml.

Phenomen-all ehkäisee karvojen sisäänkasvua ja auttaa sisäänkasvaneidenkarvojen hoidossa esim. bikini-alueella. Phenomen-all voiteen käyttö pehmentää ja notkistaa ihoa ja siten kuiva ihon pinta ei vastusta karvan poistoa. Vapauttaa ihosta sisäänkasvaneet karvat ja auttaa ihoa parantumaan ilman arpeutumista. 

 

Pehmentää arpikudosta, häivyttää pieniä ryppyjä ja auttaa jatkuvasti käytettynä myös keratosis pilarikseen pehmentäen ja siloittaen ihoa esim. olkavarsissa.

Käyttö:

Huom: Lämmitä tuubia kädessäsi ennen käyttöä, jotta voide notkistuu !

Voidaan käyttää täydellä teholla sellaisenaan tai sekoitettuna kosteuttavaan Restore ihovoiteeseen. Levitä voide sellaisenaan kuivalle ihoalueelle ja anna imeytyä. Toista käsittely päivittäin kunnes iho on palautunut elastiseksi ja kimmoisaksi.

Sisäänkasvaneet karvat: Levitä voidetta ongelma-alueelle 2-3 kertaa päivässä kunnes alue on parantunut.

ERITTÄIN LAADUKKAAT LUONNOLLISET PÄÄRAAKA-AINEET:

AP-SheaButter.png
AP-JojobaOil.png
AP-SesameSeedOil.png
AP-GrapeseedOil.png
AP-ClaryOil.png

             SHEAVOI                            JOJOBA ÖLJY                SEESAMINSIEMEN ÖLJY     RYPÄLEEN SIEMENÖLJY            SALVIA

INCI:

Butyrospermum Parkii, cocos nucifera, simmondsia chinenis (jojoba) seed oil, sesamum indicum (sesame) seed oil, vitis vinifera (grape) seed oil, aqua, calendula offcinalis flower extract, salvia sclarea (clary) oil, aniba rosaeodora (rosewood) wood oil, citrus grandis (grapefruit) peel oil, cananga odorata flower oil.

Phenomen-all tuotekuva.png