© 2020 Katin Kosmetik Oy - Alexandria Professional® Vartalosokerointi Suomi
Sokerointikoulutukset - Noutotukku

Alexandria Professional® vartalosokerointi

Pysytään pehmeinä

toisillemme... 

Miten pääset Alexandria Professional Body Sugaring -sokeroijaksi 


Saadaksesi ”Alexandria Professional Body Sugaring -todistuksen” sinun tulee osallistua Alexandrian Professional ammattikouluttajan järjestämään sokerointikoulutukseen.

Tekniikka, jonka opetamme eliminoi tarpeetonta kipua karvanpoistossa. Meille on tärkeää, että asiakas kokee sokeroinnin mahdollisemman miellyttävänä.

 

Opinnot luokkamuodossa


Osallistut yhden päivän käytännön harjoituskurssille. Nämä tunnit ovat Alexandrian ammattikouluttajan johtamia ja harjoituskurssille osallistuu yleensä 6-12 opiskelijaa. Opit kuinka hoitaa eri kehon osia ja samalla opit ymmärtämään hoidon taustalla olevan teorian ja kuinka se auttaa asiakkaitasi. Tulet saamaan aloituspaketin kurssin aikana. Tämä sisältää kaikki tarvittavat tuotteet ja sokerointioppaan. Peruskoulutuksen jälkeen voit aloittaa sokeroimaan asiakkaita. Koulutuskalenterin ja aloituspakkauksien hinnat näet Koulutuskalenteri-valikon alta.

Sokerointi on tekniikkalaji, että vain harva on koulutuksen jälkeen ”valmis” sokeroija.

Sokeroida täytyy varsinkin alussa lähes päivittäin, jos haluaa kehittyä hyväksi teknisesti. Teknisesti hyvä sokeroija hallitsee sokerinsa, ei katko karvoja, ei tee ruhjeita tai mustelmia. Hoito on asiakkaalle mahdollisimman kivutonta.  Jos olet työskennellyt sokeroinnin eteen, jo kuukauden tai kaksi. Voimme nostaa sokerointisi aivan uudelle tasolle kertauskurssillamme, joka on kaikille asiakkaillemme maksuton. Kertauskurssi kestää 1/2 päivää. 

 

Koulutamme sokeroinnin teoriaa ja käytäntöä aktiivisesti kauneudenhoitoalan oppilaitoksissa ympäri Suomen

Koulutuksemme takaavat oppilaille oikean ja ergonomisen tekniikan, tietämyksen sekä menestyksen Alexandria Professional®

sokeroinnin parissa - kysy rohkeasti lisää koulutuksistamme sekä opiskelijapakkauksistamme!

katinkosmetik@katinkosmetik.fi 

Puh.: 040 - 515 1251