top of page

Alexandria Professional® vartalosokerointi

Pysytään pehmeinä

toisillemme... 

Miten pääset Alexandria Professional Body Sugaring -sokeroijaksi 


Saadaksesi ”Alexandria Professional Body Sugaring -todistuksen” sinun tulee osallistua Alexandrian Professional ammattikouluttajan järjestämään sokerointikoulutukseen.

Tekniikka, jonka opetamme eliminoi tarpeetonta kipua karvanpoistossa. Meille on tärkeää, että asiakas kokee sokeroinnin mahdollisemman miellyttävänä.

Kenelle koulutus on tarkoitettu


Koulutus on tarkoitettu alalla toimiville tai ammattimaisesti alalle aikoville. Koulutuksissamme käyvät mm. kosmetologit, kampaajat, parturit, jalkojen hoitajat, hierojat, hoitoalan ammattilaiset, ripsi- ja kynsiteknikot.

Koulutus sopii myös alan vaihtoa harkitseville.

Verkkokoulutus


Verkkokoulutuksemme takaavat Sinulle täydellisen pohjan tuotesarjojemme parissa työskentelyyn. Koulutusportaalimme tarjoaa oppimateriaalin käytön missä ja milloin tahansa, koulutus on ekologisempi ja kustannustehokkaampi, sillä on tutkitusti toimivampi pedagokiikka ja pitkäaikaisempi muistihyöty. Tarjoamme ainutlaatuista kauneudenhoitoalan lisäkoulutusta parhaimmalla koulutuspohjalla, helposti sekä joustavasti.

Verkkokoulutus sisältää videoita mm. käytännön teoriasta, sokerointitekniikasta esimerkein alueittain esim. kainalot ja kulmakarvat. Sokerointioppaamme on nyt saatavissa porttaalissamme myös sähköisessä muodossa.

Koulutus on toteutettu yhteistyössä Be More Cosmetics Oyn verkkokoulutusportaalin kanssa. Lisätietoa verkkokurssista saat ottamalla yhteyttä sähköpostitse katinkosmetik@katinkosmetik.fi ja puhelimitse 040 5151 251.

Käy tutustumassa verkkokoulutuksen sisältöön www.bemorepro.fi 

Näyttökuva 2020-5-1 kello 12.12.23.png

Opinnot luokkamuodossa


Osallistut yhden päivän käytännön harjoituskurssille. Nämä tunnit ovat Alexandrian ammattikouluttajan johtamia

ja toteutetaan pienryhmissä. Opit kuinka hoitaa eri kehon osia ja samalla opit ymmärtämään hoidon taustalla olevan teorian ja kuinka se auttaa asiakkaitasi. Peruskoulutuksen jälkeen voit aloittaa sokeroimaan asiakkaita. Koulutuskalenterin ja aloituspakkauksien hinnat näet Koulutuskalenteri-valikon alta.

Sokerointi on tekniikkalaji, että vain harva on koulutuksen jälkeen ”valmis” sokeroija.

Sokeroida täytyy varsinkin alussa lähes päivittäin, jos haluaa kehittyä hyväksi teknisesti. Teknisesti hyvä sokeroija hallitsee sokerinsa, ei katko karvoja, ei tee ruhjeita tai mustelmia. Hoito on asiakkaalle mahdollisimman kivutonta.  Jos olet työskennellyt sokeroinnin eteen, jo kuukauden tai kaksi. Voimme nostaa sokerointisi aivan uudelle tasolle kertauskurssillamme, joka on kaikille asiakkaillemme maksuton. Kertauskurssi kestää 1/2 päivää. 

Koulutuksen hinta

Hoitolan aloituspakkaukseen sisältyy sekä verkkokoulutus että opinnot luokkamuodossa. Voit halutessassi osallistua molempiin. Aloita vaikka verkkokoulutuksesta ja tule lähiopetukseen silloin kun sinulle sopii. 

 

Koulutus on hoitolan aloituspakkauksen hankkivalle maksuton. Emme myy koulutuksia erikseen. 

Oppilaitokset

Koulutamme sokeroinnin teoriaa ja käytäntöä aktiivisesti kauneudenhoitoalan oppilaitoksissa ympäri Suomen

Koulutuksemme takaavat oppilaille oikean ja ergonomisen tekniikan, tietämyksen sekä menestyksen Alexandria Professional®

sokeroinnin parissa - kysy rohkeasti lisää koulutuksistamme sekä opiskelijapakkauksistamme!

katinkosmetik@katinkosmetik.fi 

Puh.: 040 - 515 1251

 

bottom of page